П`ятниця, 03-Тра-2024, 13.15
Вітаю Вас Гість | RSS
RockBesst - сайт рок-фанів... і не тільки...
Головна
Реєстрація
Вхід
Меню сайту

Форма входу

Наше опитування
Як вам дизайн сайту?
Всього відповідей: 26

Пошук

Архів записів

Головна » Архів матеріалів

Pictures Inside Me — команда многообещающая. За каких-то три года они добились, казалось бы, нереальных успехов как для молодой альтернативной группы из Мариуполя. Особенно успешным для музыкантов стал 2009 год, богатый на важные для коллектива события: презентация первого клипа, выпуск дебютного альбома, масштабный тур по Украине, выступление в роли хедлайнера на фестивале «Руйнацiя», съемка материала для концертного DVD... Они смогли заинтересовать даже разбалованную российскую публику, заручившись поддержкой лейбла DF Music Organization, и получить признание в Белоруссии, и без того богатой на метал-коллективы всех мастей. Сейчас Pictures Inside Me продолжают свой Prepare For Battle Tour 2010 по СНГ, а поскольку Киев стал одной из первых остановок тура, мы не упустили возможности пообщаться с Cross'ом (вокал) и Diamond'ом (гитара) и расспросить их о пафосных выходках, сходстве с [AMATORY] и м ... Читати далі »
Переглядів: 504 | Додав: kr@vchenko | Дата: 02-Бер-2010 | Коментарі (0)

Беларуские танцы на краю обрыва. Агрессивная, несдержанная музыка, c больным восприятием действительности, ненормальной наркотичностью. Если хочется обо всем забыть, оторваться от реальности, если хочется исчезнуть навсегда...
..................................................

Первый концерт был отыгран в сентябре 2003 года. До 2005 года существование группы было вялым и ничем не примечательным — происходил поиск стиля и звучания.

Всё изменилось летом 2005 года, когда никому не известный MAUZER стал победителям главного беларуского рок-фестиваля «Басовішча». Приз за победу — возможность записи ал ... Читати далі »
Переглядів: 515 | Додав: Rock_besst | Дата: 02-Бер-2010 | Коментарі (0)


Шведские металлисты IN FLAMES в данный момент работают в собственной студии IF Studios (Гетеборг, Швеция) над следующим за "Come Clarity" альбомом. 3-ю главу студийного видео-дневника можно посмотреть здесь.

Новый трек IN FLAMES, под названием "Abnegation" входит в альбом "Viva La Bands, Vol.2", который был издан 4 сентября на Ferret Music и Filthy Note Records. На CD присутствуют эксклюзивные треки, написанные и записанные для CD/DVD, на котором собраны такие группы, как CLUTCH, CKY, CHILDREN OF BODOM, VIKING SKULL и VAINS OF JENNA. На этом сборнике также присутствует эксклюзивный трек от американцев SHINY TOY GUNS и музыка других известных команд - GWAR, THE SOUNDS, DIMMU BORGIR и KILL HANNAH.

Переглядів: 398 | Додав: kr@vchenko | Дата: 01-Бер-2010 | Коментарі (0)

Група заснована 12 жовтня 2002 року у місті Львові.
Вокаліст групи Новосьолов Віктор і гітарист Підцерковний Юрій, граючи на той час у групі "Misery", вирішили відійти від старих звичок "Misery" і почали збирати колектив з метою грати іншу музику. До них приєднався ударник Баюк Вадим і басист Михайло Сало. Група засіла в студію і вже 1 лютого 2003 року відбувся дебют групи у місцевому рок-клубі "Фіра".
З цього і почалась концертна діяльність групи (Тернопіль, Івано-Франківськ, Київ, Бережани).
Літом 2003 року був записаний демо - альбом під назвою "Проба", який не видавався, через якість самого запису.
Зимою 2004 року зі своїх творчих міркувань групу покинув Підцерковний Юрій. Вже через деякий час, його замінив гітарист Нестеренко Сергій ("Годо", "Базука Бенд", "Кула").
З приходом Сергія група дуже змінилась. Зі старого матеріалу залишилось лише декілька пісень.
Хлопці знову завітали у студію, для того щоб записати новий матеріал. Перші успіхи ... Читати далі »
Переглядів: 444 | Додав: Armashka | Дата: 01-Бер-2010 | Коментарі (0)

Нічого не стоїть на місці, все змінюється, удосконалюється, примножується! Так і українська музика – постійно розвивається. З кожним днем з’являються все нові і нові гурти, які хочуть внести щось своє, оригінальне, свою частинку в українську рок-музику...

Недавно з’явилась ще одна чудова група зі Львова, яка вчора презентувала в Ужгороді свою першу дебютну платівку "Молися на мене". Гурт носить назву «Опіум», а його головним кредо є «Музика – найважчий наркотик». І справді, якщо подумати, то музика є саме тим видом "наркотику", від якого ніколи не позбудешся, адже вона є справжньою, постійно змінюється, тим самим ще більше "захоплююючи нас у свої тенета".

Основною ідеєю групи є мелодійність поєднання рідної української мови та рокових рифів – тексти повинні пробуджувати розум, а мелодії – торкатись душевних глибин. Саме так було і на презентації. Я отримав дуже велике задоволення від музики, яку продемонстрували хлопці з «Опіуму». Ця музика була для мене дуже незвичайною і ориг ... Читати далі »

Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 497 | Додав: kr@vchenko | Дата: 01-Бер-2010 | Коментарі (0)


Останній раз гурт "С.К.А.Й." виступали в Ужгороді рік тому разом з Братами Карамазовими та ДДТ, коли гастролювали по Україні з метою вшанування 1020-річчя Хрещення Русі. Цей благодійний концерт був чимось неймовірним, тому ужгородці хотіли знову приїзду Скаю.

І ось накінець, хоч і за рік, це відбулось в одному з нічних клубів Ужгорода "Бабалу". Я отримав море задоволення, стояв біля сцени, бачив соліста, як себе в дзеркалі. Концерт проходив близько 75 хв., протягом яких хлопці з гурту декілька разів жартували з присутніми у клубі, йдучи і знову повертаючись на сцену. Музика гурту є досить важкою, хлопці працюють у стилі поп-року, в основному з елементами лірики, що гармонійно поєднується з вибуховою хвилею позитивно емоційних рок-ритмів.

Гурт заснований у 2001 році. На питання чому така назва групи, соліст відповідає, що особливого зміс ... Читати далі »

Переглядів: 545 | Додав: kr@vchenko | Дата: 01-Бер-2010 | Коментарі (0)

Молодий, але дуже перспективний гурт «Dazzle Dreams» з’явився на українській естраді дуже тихо і неочікувано. Тим не менше за висновками статистики, музика, яку грають хлопці з гурту, є універсальною, бо всі покоління сприймають її дуже позитивно і кожен знаходить у ній щось своє: молодь знаходить для себе елементи електронної музики, мелодисти знаходять мелодію, етнографи - корені української музики, тобто кожен знаходить щось близьке йому. У всіх людей, які колись слухали «Dazzle Dreams», вона виликає лише позитивні емоції. Ця музика є сумішшю танцювальних міксів, етно, рок та поп-ритмів. І у сполученні цього всього виходить дуже приємне звучання, яке захоплює, спонукає до рухів і до душевного пробудження.

Гурт є за своїм змістом і суттю дуже оригінальним, оскільки до нього ніхто ще такого не повторював в Україні. З’явившись непомітно і без якогось піару, «Dazzle Dreams» так само швидко і непомітно влився в українську музику, тим самим ставши її невід’ємною частинкою, захопив ува ... Читати далі »

Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 451 | Додав: kr@vchenko | Дата: 01-Бер-2010 | Коментарі (1)

« 1 2 3
Останні повідомлення
  • Що нового ви б хотіли бачити на сайті? (13)
  • Проблеми з компом та їх рішення (25)
  • Найвизначніші рок-гурти... (28)
  • Новини комп'ютерної індустрії (15)
  • Творчість учасників (11)

  • Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Погода в Киеве, Луцке, Львове, Ровно, Тернополе, Ужгороде
    UW - новини , міні-чат , форум , анектоти та багато іншого !!! Луцький педагогічний коледж
    Український козацький портал


    Copyright Роман Rock_besst Гунько © 2024